top of page

PELLETTI

Pelletti
A1 ENplus

PELLETTI on nykyaikainen ja tehokas biopolttoaine.

Pelletit ovat ympäristöystävällisiä, ne vähentävät haitallisia päästöjäniillä. Pelleteillämme on korkea lämmönsiirto ja alhainen tuhkapitoisuus.

Tohha Oy tarjoaa pellettejä, joiden halkaisija on 6 mm ja jotka on sertifioitu A1 ENplus-standardin mukaisesti.

Vaalean pelletin tuhkapitoisuus on n. 0,5% ja lämpöarvo on n. 4,9 kWh/kg. Ne valmistetaan männyn ja kuusen sahanpurusta, nämä puupelletit palavat tehokkaasti ja vähentävät haitallisia päästöjä.

Tohha Oy tarjoaa pellettejä 15 kg:n pusseissa, tämä pakkaus on kätevä käyttää ja säilyttää.

Pelletti vaalea

Pelletti tarjous

pelletti

Korkea laatu ja edullinen pelletin hinta

Tohha Oy toimittaa korkealaatuisia pellettejä.

 

Pellettiemme laadun takaavat sertifikaattien lisäksi myös tavaroiden vaihto- ja palautusoikeus. Lue lisää.

Pelleteillämme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Lämmin koti merkitsee mukavuutta ja turvallisuutta.

Uskomme, että lämmityskustannusten tulee olla mahdollisimman alhaiset. Siksi me myydään pellettiä järkevään ja edulliseen hintaan.

Tohha Oy tarjoaa määräalennuksia.

Katso pelletti hinta ja tilaa tarvitsemasi määrä pellettiä edullisesti.

Toimitamme pelletit ympäri Suomea

Pelletit heti toimitettavissa.

Voit ostaa pellettiä kotiinkuljetuksella ja noudolla.


Toimitamme pellettejä ympäri Suomen. 

Katso toimituskulut.

Pellettien toimitus Uudenmaan alueella tapahtuu meidän omilla autoillamme.

Toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää.

Noutovarasto sijaitsee osoitteessa Vieremäntie 126 03320 Vihti.
Tilaa premium puupelletti verkkokaupastamme tai pyydä lasku.

pellettiä

Löydät lisää tietoa lämmityspellettien historiasta, köytöstä jne. täältä  Mikäli sinulla on kysyttävää puupelletistämme, ota meihin yhteyttä.

Meidän valikoimastamme löytyy polttopuu 30cm koivuklapi 40L parhaaseen hintaan.

Pelletti on saatavilla heti

Tilaa nyt

6 mm ja 8 mm ovat yleisiä pellettien halkaisijoita. 6 mm pelletit ovat yleisimpiä kotitalouksien lämmityksessä, kun taas 8 mm pelletit ovat usein käytössä teollisuudessa ja suurissa lämmitysjärjestelmissä.

Pellettitakat ja -laitteet on suunniteltu erityisesti pellettipolttoon. Ne voivat olla monenlaisia: esimerkiksi pellettitakat tarjoavat kotiin helpon ja tehokkaan lämmönlähteen. Pellettilaitteissa on yleensä automaattiset syöttöjärjestelmät, jotka syöttävät pelletit polttokammioon sopivassa määrin, mikä tekee niistä käyttäjäystävällisiä.

Pelletit toimivat myös erinomaisesti kuivikkeena. Niiden imeytysominaisuudet auttavat pitämään eläinten asuinalueen kuivana ja puhtaana.

Pellettien väri voi vaihdella valmistusprosessin ja käytetyn materiaalin mukaan. Ne voivat olla tyypillisesti luonnollisen puunvärisiä, mutta valmistajat voivat lisätä niihin värejä tai lisäaineita esimerkiksi helpottaakseen niiden tunnistettavuutta tai erottuvuutta.

A1-luokitus on standardi, joka liittyy pellettien laatuun. A1-luokitus tarkoittaa korkealaatuisia ja puhtaita pellettejä, jotka täyttävät tietyt standardit ja vaatimukset, kuten vähäisen kosteuspitoisuuden ja puhtaan polton varmistamisen. Tämä luokitus viittaa korkeaan laatuun ja tehokkuuteen, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon energianlähteeksi.

Puupelletit ovat osa hiilidioksidin kiertoa luonnossa. Pelletit ovat ekologisesti puhtaita polttoaineita, koska niiden palamisen aikana vapautuu yhtä paljon hiilidioksidia kuin puun kasvaessa sitä sitoi. Tätä kutsutaan suljetuksi hiilidioksidikiertoksi. Pellettien poltossa vapautuva hiilidioksidimäärä ilmakehään ei ylitä sitä määrää, joka syntyisi puun luonnollisessa hajoamisessa. Lisäksi käyttämällä puupellettejä säästät elävää metsää hakkuilta ja suojelet ympäristöä puunjalostusteollisuuden jätteiltä.

bottom of page