top of page

Yrityksestä

Tohha Oy
y-tunnus: 2505789-8

Asiakaspalvelu

Ma-Pe 8-16

La - Su 10-14

puh. 040 480 7650

info@tohha.fi

Verkkokaupan varastot

- PELLETTI JA KOIVUKLAPI

Vieremäntie 126, 03320 Vihti

- LEHTIKUUSI terassilauta, SAHATAVARA

Lepsämäntie 281, 03320 Vihti (Selki)

Noudot Ma - Su sopimuksen mukaan.

Tohha Oy on vuonna 2012 perustettu yritys.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat lehtikuusi terassilauta, puupelletti, polttopuu, sahatavara, urea lannoite (tukkumyynti).

Katso lisätietoa

Teemme yhteistyötä useiden kotimaisten ja kansainvälisten valmistajien ja tehtaiden kanssa. Tarjoamme asiakkaillemme tuotteidemme korkeaa laatua ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.

Laadukkaat Tuotteet. Nopeat Toimitukset. Edulliset Hinnat

 

Etsitkö luotettavaa paikkaa hankkia korkealaatuisia polttopuita ja puupellettejä kohtuulliseen hintaan? Etsintäsi päättyy täällä! Yrityksemme tarjoaa laadukkaita puutuotteita, joilla lämmitys sujuu vaivattomasti ja tehokkaasti.

 

Laatu Ensimmäisenä Prioriteettinä

 

Panostamme laatuun kaikessa mitä teemme. Polttopuumme ovat huolellisesti valittuja, kuivattuja ja käsiteltyjä varmistaaksemme tasaisen palamisen ja optimaalisen lämmöntuoton. Puupellettimme ovat valmistettu parhaista materiaaleista, mikä tekee niistä erinomaisen vaihtoehdon energianlähteeksi.

 

Edulliset Hinnat ilman Laadun Kompromisseja

 

Vaikka tarjoamme huippulaatua, haluamme pitää hintamme kohtuullisina. Uskomme, että kaikkien tulisi pystyä hankkimaan laadukkaita polttopuita ja puupellettejä ilman, että se tyhjentää kukkaroa.

 

Nopeat Toimitukset Asiakkaan Ehdoilla

 

Omat kuorma-automme ja tehokas logistiikkamme mahdollistavat nopeat toimitukset suoraan asiakkaan ovelle. Haluamme varmistaa, että saat tarvitsemasi polttopuut tai puupelletit juuri silloin kun niitä tarvitset.

 

Asiakaspalvelu, Joka Huokuu Ystävällisyyttä

 

Olemme täällä auttaaksemme. Ystävällinen ja avulias asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi ja auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat tuotteet.

 

Kun etsit luotettavaa toimittajaa polttopuille ja puupelleteille, valitse meidät. Laatu, nopeat toimitukset ja edulliset hinnat ovat vain osa siitä, mitä voimme tarjota. Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa sinua lämmittämään kotiasi parhaalla mahdollisella tavalla!

k-rauta merituuli

Asiakkaitamme

Myydään tuotteitamme yksityisille ja yrityksille

k-supermarket-logo
k-rauta nummela

Laita meille viesti

Kiitos!

bottom of page