top of page

Lämmityspelletti 15 kg, 195 kpl

PP15195
€1 095
Iso tilaus? Pyydä tarjous.
Varastossa
1
ProductDetails.QuantityLimit.minmax
Tuotetiedot

Lämmityspelletti 15kg. 3 Lavaa Tarjous

Tarvitsetko puupellettiä kotiisi lämmitykseen? Tilaa meiltä A1-laatuiset pelletit suoraan kotiovellesi toimitettuna. Tarjous 195 kpl x 15kg.

Toimitamme pellettiä nopeasti ja edullisesti Helsinkiin, Vantaalle, Espooseen, jne. Toimitusaika on 1-10 arkipäivää. Nouto onnistuu varastoltamme Vihdistä !

Lämmityspellettimme tarjoaa sekä tehokasta lämmitystä että vaivatonta käyttöä. Pellettimme halkaisija 6 mm ja kosteus on n. 7%. Puupellettimme on pakattu käteviin 15kg:n muovipusseihin.


Lämmityspelleti hinta

365 EUR per lava, jos tilaus 3 lavaa, tarjous on voimassa 31.7. asti


Puupelletin hinta # 1

PELLETTI 6 mm ja 8 mm ovat yleisiä pellettien halkaisijoita. 6 mm pelletit ovat yleisimpiä kotitalouksien lämmityksessä, kun taas 8 mm pelletit ovat usein käytössä teollisuudessa ja suurissa lämmitysjärjestelmissä.

Pellettitakat ja -laitteet on suunniteltu erityisesti pellettipolttoon. Ne voivat olla monenlaisia: esimerkiksi pellettitakat tarjoavat kotiin helpon ja tehokkaan lämmönlähteen. Pellettilaitteissa on yleensä automaattiset syöttöjärjestelmät, jotka syöttävät pelletit polttokammioon sopivassa määrin, mikä tekee niistä käyttäjäystävällisiä.

Pelletit toimivat myös erinomaisesti kuivikkeena. Niiden imeytysominaisuudet auttavat pitämään eläinten asuinalueen kuivana ja puhtaana.

Pellettien väri voi vaihdella valmistusprosessin ja käytetyn materiaalin mukaan. Ne voivat olla tyypillisesti luonnollisen puunvärisiä, mutta valmistajat voivat lisätä niihin värejä tai lisäaineita esimerkiksi helpottaakseen niiden tunnistettavuutta tai erottuvuutta.

A1-luokitus on standardi, joka liittyy pellettien laatuun. A1-luokitus tarkoittaa korkealaatuisia ja puhtaita pellettejä, jotka täyttävät tietyt standardit ja vaatimukset, kuten vähäisen kosteuspitoisuuden ja puhtaan polton varmistamisen. Tämä luokitus viittaa korkeaan laatuun ja tehokkuuteen, mikä tekee niistä houkuttelevan vaihtoehdon energianlähteeksi.

Puupelletit ovat osa hiilidioksidin kiertoa luonnossa. Pelletit ovat ekologisesti puhtaita polttoaineita, koska niiden palamisen aikana vapautuu yhtä paljon hiilidioksidia kuin puun kasvaessa sitä sitoi. Tätä kutsutaan suljetuksi hiilidioksidikiertoksi. Pellettien poltossa vapautuva hiilidioksidimäärä ilmakehään ei ylitä sitä määrää, joka syntyisi puun luonnollisessa hajoamisessa. Lisäksi käyttämällä puupellettejä säästät elävää metsää hakkuilta ja suojelet ympäristöä puunjalostusteollisuuden jätteiltä.


Puupellettien varastointi sisällä ja ulkona

:• Puupelletti on suojattava kosteudelta

• Pellettien varastointilämpötila ei ole kriittinen

• Pelletit säilytetään parhaiten sisätiloissa

• Varastotila on oltava kuiva ja ilman kierrettävä

• Säkki on asetettava hyllyille tai kuormalavoille, mutta ei maaperälle eikä betonilattialle

• Kun säilytät pellettisäkkejä ulkona, muista suojata ne sateelta.

• Avaa pakkaus vain ennen käyttöä


TOIMITUSTAVAT


Kotiinkuljetus

Toimitusaika on yleensä 1-10 arkipäivää.

Tilaus toimitetaan ulko-ovelle tai suurempi lähetys jakeluauton viereen, paikkaan mihin autolla pääsee.

Toimituskulut https://www.tohha.fi/pellettien-toimituskulut


Nouto

Nouto onnistuu sopimukseen mukaan osoitteessa Vieremäntie 126 03320 Vihti. Noudot sopimuksen mukaan. Ota meihin yhteyttä ennen tuloa.Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Pelletti. Koivuklapi. Lehtikuusi terassilauta

PUUPELLETTI - lavatarjous

Pelletit 15kg, 500kg, 1000kg säkeissä.

Pelletin hinta # 1. Pyydä tarjous

Edullista Polttopuuta - KOIVUKLAPIN HINTA 6,50 EUR / SKK - kesähinta

Meiltä voit tilata koneellisesti kuivattua koivuklapia kotiin toimitettuna ja Vihdin varastoltamme noudettuna.

Lehtikuusi terassilauta 28x145 mm, 28x120 mm

Lehtikuusi on kestävä ja ympäristöystävällinen materiaali rakentamiseen ja on loistava vaihtoehto kestopuulle. Siperian lehtikuusi on erittäin lahonkestävä puumateriaali, joka sopii hyvin terasseihin, laitureihin ja kosteisiin tiloihin.

Pyydä tarjous: info@tohha.fi

Kuivikepelletti

Pelletit hevosten kuivikkeeksi. Pelletti 1000kg,  500kg suursäkeissä

bottom of page