top of page

Polttopuut ja Pelletit

polttopuut koivuklapi

mmitä kotisi Tohha Oy:n tarjoamia polttopuiden ja pellettien avulla! Valitse itsellesi sopiva energialähde, jokaisella on omia etuja ja ominaisuuksia. Polttopuu, kuten koivuklapi on perinteinen tapa lämmittää sauna ja sytyttää takka. Niiden käyttö on erittäin helppoa ja miellyttävää. Heitä takkapuut takkaan ja luo kotiisi lämmin ja kodikas tunnelma. Tohhalta löydät valmis 30cm polttopuu. Tarjoamamme valmis koivuklapi pakattu 40 litran verkkosäkeissä, joten sinun ei tarvitse valmistaa polttopuita.

Toinen energialähde on pelletti. Lämmityspelletti valmistetaan kemiallisesti käsittelemättömästä puujätteestä. Premium puupelletit valmistetaan männystä ja kuusesta ilman kuorta. Niitä käytetään niille suunnitelluissa tulisijoissa.

Tohha – verkkokaupasta löydät tarvitsemasi lämmitysratkaisu. Tilaa lämmitysmateriaali suoraan kotiisi tai mökille verkkokaupastamme.

Meiltä myös määräalennukset!

PELLETIT JA POLTTOPUUT: LÄMMITYS YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISESTI JA VASTUULLISESTI

bioenergia - puhdas lämmönlähde

Lämmitys on yksi merkittävimmistä ympäristöön negatiivisesti vaikuttavista tekijöistä.

Monet maat pyrkivät löytämään energialähteitä, joilla on mahdollisimman vähän vaikutusta planeettaan.

Siksi biopolttoaineiden, kuten polttopuiden ja pellettien, käyttö on tällä hetkellä niin tärkeää.

 

Puu on uusiutuva energianlähde. Nykyaikaiset maataloustekniikat mahdollistavat metsien nopean kasvattamisen. Tärkeä polttopuun ja pelletin käyttöä puoltava tekijä on se, että puun polttaminen ei lisää hiilidioksidipäästöjä ilmakehään yhtä paljon kuin öljyn, hiilen ja muiden fossiilisten polttoaineiden käyttö.

PELLETTIEN JA POLTTOPUIDEN KÄYTTÖ:

VINKKEJÄ KULUTTAJILLE

Polttopuita voi hankkia metsästä tai ostaa jo kuivattua ja käyttövalmiina polttopuuta esimerkiksi Tohha - verkkokaupasta. Puun kosteuspitoisuuteen kannattaa kiinnittää huomiota, sen pitäisi olla alle 20. Kun puu on tarpeeksi kuivaa, se palaa tehokkaasti.

Tuoreen puun kosteus on yli 50%. Märkä polttopuu palaa tehottomasti ja tuottaa enemmän savua ja pienhiukkaspäästöjä.

Jos valmistat polttopuita itse, sijoita halkoja hyvin ilmastoituun puuliiteriin. Sitten noin vuoden kuluttua saat takkapuuta käyttövalmiina.

 

Pellettien käyttö vaatii erikoisvarusteita. Niiden käyttö on kuitenkin hyvin yksinkertaista. Pellettejä ostettaessa tulee kiinnittää huomiota pellettien halkaisijaan. Jos laitteesi on suunniteltu käyttämään halkaisijaltaan 8 mm pellettejä, arinaan juuttuu 6 pellettiä.

Mitä tehdä, jos 6 mm pellettien hinta on erittäin hyvä, mutta lämmityslaitteistosi ei sovellu. Voit esimerkiksi sekoittaa erikokoisia pellettejä. Näin ollen pellettien hinta on edullinen.

PELLETIT JA POLTTOPUUT : TUOTEVALIKOIMA

Myydään pellettiä ja polttopuuta

Tohha - verkkokaupasta löytyy laadukkaita polttopuita ja pellettejä, jotka takaavat talon, saunan ja grillin lämpimän ympäri vuoden. Löydä itsellesi sopiva lämmitysvaihtoehto, jokaisella on omat ainutlaatuiset etunsa.

 

Polttopuiden käyttö lämmityksessä on tapa, jota ihmiset ovat käyttäneet tuhansia vuosia maailmaan ympäri.

Puu on suosituin vaihtoehto saunan lämmittämiseen ja tulen sytyttämiseen Suomessakin. Valikoimastamme löytyy valmiit polttopuut 40L säkeissä, jotka sopivat erityisesti takkakäyttöön.

 

Lisäksi tarjoamme pellettejä. Ne palavat pitkään ja niillä on korkea lämpöarvo, joten ne ovat erinomainen valinta taloudelliseen ja tehokkaaseen lämmitykseen.

Pelleteillä on monta väriä. Pelletti on valmistettu ympäristöystävällisestä puujätteestä, jota ei ole kemiallisesti käsitelty ja jotka sopivat ihanteellisesti uuneihin ja pellettitakkoihin.

Ykköslaadun pellettimme ovat sertifioituja.

 

Meidän tuotteet voi ostaa noudettavaksi varastoltamme. Osta biopolttoaineet myös suoraan kotiisi tai mökkillesi verkkokaupastamme. Tarjoamme edulliset kotiinkuljetukset. Käytä alennuksiamme ja varmista, että kotisi on lämmin ja viihtyisä mihin aikaan vuodesta tahansa.

TUOTEVALIKOIMA

bottom of page